Ahad, 12 September 2010

Aerol raya 2010 story

AssAlamuailaikum kat sume yg berkunjung ke blogger aku neyh,bat masa skarang ni aku kat kampung nenek aku.memandangkan fmaly aku stay same dengan nenek aku,raya ni buatkan aku sangat letih hingga semput ala-ala bangla :D..raya tahun ni bole tahan lrr ramai saudara mara pulang beraya.buat masa sekarang aku terpaksa m'online kat cc.adessss megirap di buatnya,,tapew2 mgkin sekejap jew..wish raya taun ni amat menyedihkan tak macam dulu ;( mgkin dyorg sibuk.lantak lh..hehehe..nak dengar baca lagi Aerol raya 2010 story..tunngu nanti aku balik..hehehe kat sini takde idea lagi..yeelaaaa kat cc kunk game bnyak :D :P...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan